Over ZN

Het doel van deze website is zoveel mogelijk bekendheid te geven aan de gevaren van destructieve relaties. Het doel is belangeloos en delen… en meer bekendheid geven aan schadelijk narcisme en psychopathie en andere destructieve mensen.

Op de link pagina vind u links naar andere websites over narcisme en herstellen van narcistische mishandeling en misbruik. Van sommige van deze websites heb ik ook informatie gedeeld op mijn website. Zie daarvoor onder aan de pagina’s de bron vermelding.

Over mij

Ik ben opgevoed door een moeder die niet erg liefdevol was, zeker niet onvoorwaardelijk en alles volgens haar wensen. Het ontwikkelen van eigen kracht was lastig, dat zorgde ervoor dat ik een codependent persoon werd… alles voor de ander, weinig voor mezelf, een helper en people pleaser. Niet alleen mijn moeder was behoorlijk narcistisch, ook mijn 2 oudste zussen zijn destructieve personen die conflict creëren maar geen enkele verantwoording nemen, alles ligt aan anderen.

Ik had diverse relaties met destructieve vrouwen, 2 borderliners (1 gediagnosticeerd), een openlijk narcistische en als laatst had ik een 6 jaar durende relatie met een verlegen verborgen narcist wat het meest schadelijke type is. Na deze laatste relatie was er weinig van mij over, fysiek en psychisch was ik een wrak. Om te herstellen ging ik me verdiepen in Cluster B persoonlijkheden. Tijdens die reis ging ik me steeds meer beseffen dat er veel meer cluster B personen in mijn leven waren geweest en ook nog aanwezig waren. Ik nam me voor te veranderen, me niet meer te laten leiden door mijn helper en people pleaser persoonlijkheid. Ik zorgde voor persoonlijke groei, een sterkere emotionele ontwikkeling en ging live streams van life coaches en ervaringsdeskundige in Engeland en Amerika volgen waar ik ontzettend veel van leerde over Narcisme en mijn codependent persoonlijkheid. De links naar deze YouTube kanalen vind u hier  of in het menu onder YouTube.

Ontstaan deze website

Ik ben deze website begonnen door mijn zoektocht naar waar ik mee te maken had gehad. Deze zoektocht duurde jaren, al in mijn laatste destructieve relatie was ik op zoek naar antwoorden. Deze website startte als verzameling van kennis die mij meer helderheid bracht en me het juiste pad naar herstel liet vinden. In het begin deelde ik van Nederlandse websites, later vond ik uitgebreider informatie op buitenlandse websites welke ik ben gaan vertalen en weer later ging ik zelf blogs schrijven. Deze website is voor mij de helpende manier geweest uit een diep dal te komen. De website werd uitgebreider dan ik verwacht had. Ik ben geen professional of expert!

Alles op deze website mag gedeeld worden.
Gezien berichten uit begin tijd van deze website grotendeels gedeeld zijn van andere websites over narcisme vraag ik u er wel op te kijken of onderaan de pagina’s een bron vermeldt word en deze mee te nemen wanneer u iets deelt wat van andere bron komt.